Scheiding en deling

Afspraken rondom het huwelijk

Scheiden zonder lijden? De notaris treedt op als mediator bij echtscheidingen. Zij helpen u bij alle zaken die bij een scheiding komen kijken. Uiteraard houden ze hierbij rekening met uw gevoelens. Een scheiding is al vervelend genoeg, dus zorgen zij ervoor dat de afwikkeling goed verloopt.

Mediation
Bij een scheiding komt veel kijken. Waar gaan de kinderen wonen, hoe worden bezittingen verdeeld? Het is vaak lastig om samen goede afspraken te maken. Een onafhankelijke bemiddelaar, een mediator, kan uitkomst bieden. De notaris is een ervaren mediator, zodat u er zeker van bent dat u niets over het hoofd ziet en tot goede afspraken komt.

Mediation: wat doen we voor u?
De notaris helpt u bij het maken van zakelijke afspraken. Hierbij houden zij rekening met uw gevoelens en die van uw partner. Een notariskantoor is neutraal terrein, waar we één voor één alle zaken doornemen die komen kijken bij een scheiding. Uw wensen en die van uw partner zetten we om in een echtscheiding gemaakt heeft. Meestal wordt ...">echtscheidingsconvenant met concrete afspraken. Er wordt gekeken naar juridische consequenties en denken tegelijkertijd mee over alternatieven. Kortom, u weet zeker dat uw scheiding goed geregeld is.

terug naar alle begrippen
Offerte Diensten Informatie Over notariszoeker Sitemap Copyrights 2011 Aanmelden als notaris