Betaalbare en betrouwbare notarissen

Vind snel een goede, betaalbare én betrouwbare notaris in uw eigen regio. Bij Notariszoeker.nl ontvangt u binnen enkele seconden een heldere totaalofferte. Zonder verrassingen achteraf! Het netwerk van aangesloten notarissen is met zorg geselecteerd. Daarbij monitoren en evalueren we de prestaties van de aangesloten partijen. Zo waarborgen we voor u een goede kwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs.

Snel een duidelijke notarisofferte

U wilt snel weten waar u aan toe bent? Voer uw wensen in bij notariszoeker.nl en ontvang binnen enkele seconden een duidelijke en complete offerte. We besteden veel aandacht aan goed communiceren en duidelijkheid, oftewel géén verrassingen achteraf en géén verborgen kosten. Onze notarissen communiceren duidelijk en snel. Belangrijk daarbij is dat gecheckt wordt of de offerte juist is. Bij elke geaccepteerde offerte nemen onze notarissen in een vroegtijdig stadium contact met u op om de offerte door te nemen. Het blijkt vaak lastig om precies de juiste zaken aan te vragen die bij de desbetreffende dienst horen en dat zorgt op de dag van “transport”  voor miscommunicatie en onvoorziene extra kosten. Dat voorkomen wij door snelle en duidelijke communicatie. U kunt natuurlijk altijd ook direct contact met de aangesloten notariskantoren opnemen en uw vragen voorleggen. Daarbij bieden onze notarissen hun diensten aan tegen een scherpe prijs. Dit is mogelijk door het schaalvoordeel dat notariszoeker.nl biedt. Bovendien zijn onze processen waar mogelijk geautomatiseerd.
 

Kwaliteitswaarborg

Notariszoeker.nl houdt zich niet bezig met het klakkeloos doorzetten van e-mails tussen partijen. We bieden een kwaliteitswaarborg. Aangesloten notarissen houden zich aan heldere spelregels. Een belangrijke spelregel is dat ze geen meerkosten achteraf presenteren.  Zo biedt notariszoeker.nl kwaliteit en zekerheid

Offerte Diensten Informatie Over notariszoeker Sitemap Copyrights 2011 Aanmelden als notaris