offerte akte van levering

Vraag hier de offerte aan voor een akte van levering. Vergeet niet dat u, afgezien van de akte van levering, ook uw voorkeursregio dient aan te geven (zie links boven). Vervolgens kunt u een notaris kiezen, de offerte direct online inzien en de offerte ontvangen in uw mailbox.

Uitleg

Voor de koop van een huis is altijd een akte van levering nodig. Hiermee wordt u eigenaar van het huis. Als u ook een hypotheek nodig heeft, zal er tevens een hypotheekakte opgesteld dienen te worden. De akte van levering wordt ook wel transportakte genoemd. Hiermee wordt de woning officieel aan de koper ‘geleverd’. De transportakte moet door een notaris worden behandeld en worden ingeschreven in het Kadaster.
 

Alle Huis & Hypotheek diensten van de notaris: Akte van levering en Hypotheekakte Hypotheekakte Akte van Levering Akte van Levering+Hypotheekakte+Samenleving Levering+Hypotheek+Samenl+2 Testamenten Akte van Verdeling Koopcontract Doorhalen van hypotheek (per stuk) Hypotheekakte voor overbruggingshypotheek Aflossing persoonlijke leningen (per stuk) 

Voor meer informatie over de producten van de notaris kijk op bij alle notaris diensten

kies een regio
Offerte Diensten Informatie Over notariszoeker Sitemap Copyrights 2011 Aanmelden als notaris