Notaris Amsterdam

De gemeente Amsterdam telt circa 800.000 en is daarmee qua inwoneraantal de grootste agglomeratie in Nederland. De Metropoolregio Amsterdam, waartoe onder andere Almere, Het Gooi, Haarlem, Zaanstad en Purmerend worden gerekend, heeft ongeveer 2,3 miljoen inwoners.
De naam van de stad is afgeleid van de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg stadsrechten rond het jaar 1300 en groeide later uit tot één van de grootste handelssteden ter wereld in de Gouden Eeuw. Bevolkingsgroei leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot grote stadsuitbreidingen, waaronder de grachtengordel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst is opgenomen en tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad behoort. Andere attracties in de hoofdstad zijn onder meer de musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum; het Anne Frank Huis; het prostitutiegebied De Wallen en de vele coffeeshops die de stad rijk is. Verder telt Amsterdam twee universiteiten en is het de stad met de meeste nationaliteiten ter wereld.
Vanwege de bedrijvigheid is het aantal zakelijke dientverleners enorm. Notarissen spelen in de vele transacties een belangrijke rol.
Notariszoeker.nl heeft voor u de beste notarissen geselecteerd, die u voor een zeer scherp tarief willen bij staan. Vraag direct een offerte aan!

Andere notarissen in de provincie Noord-Holland:
Alkmaar-Castrium  Amsterdam  Den Helder  Haarlem  Heemskerk-Beverwijk-Zaandam  Hoofddorp  Hoorn  Purmerend 

Voor meer kijk op bij alle notaris regio's

kies een dienst