Notaris Eindhoven

Eindhoven is de vijfde stad van Nederland naar inwonertal. De gemeente telt 219.986 inwoners. De gemeente Eindhoven maakt deel uit van het kaderwetgebied SRE (Samenwerkingsverband Regio Eindhoven) en stedelijk netwerk BrabantStad. De agglomeratie bestaat uit de gemeenten Eindhoven, Veldhoven, Best, Nuenen en Geldrop-Mierlo.
Eindhoven heeft veel industrie gekend, namelijk textielindustrie, sigarenindustrie, hoedenfabricage en luciferfabricage. Deze hebben zich vanaf het begin van de 19e eeuw ontwikkeld maar de meeste fabrieken in deze sectoren zijn na de Tweede Wereldoorlog verdwenen.
Vanaf 1891 kwam Philips op, en ook de vrachtwagenfabrikant DAF heeft, vanaf ongeveer 1930, veel bijgedragen aan de werkgelegenheid van Eindhoven. Sedert omstreeks 1980 heeft Philips zich grotendeels uit Eindhoven teruggetrokken, hoewel de kenniscentra van Philips Lighting en Philips Research in Eindhoven zijn gebleven.
Ook in Einhoven heet Notariszoeker.nl voor de beste notarissen paraat. Vraag een offerte aan. Geen verrassingen achteraf en altijd scherpe tarieven.

Andere notarissen in de provincie Noord-Brabant:
Ammerzoden  Breda  Den Bosch  Eindhoven  Gorinchem  Heesch  Helmond  Oss  Tilburg  Waalwijk 

Voor meer kijk op bij alle notaris regio's

kies een dienst