Offerte hypotheekakte

Vraag hier de offerte aan voor een hypotheekakte. Vergeet niet dat u, afgezien van de hypotheekakte, ook uw voorkeursregio dient aan te geven (zie links boven). Vervolgens kunt u een notaris kiezen, de offerte direct online inzien en de offerte ontvangen in uw mailbox. 

Uitleg

Bij de koop van een huis, het oversluiten van uw hypotheek of voor een extra lening voor bijvoorbeeld een verbouwing is bijna altijd een hypotheek nodig. Een hypotheekakte is een officieel contract wat opgesteld wordt bij het afsluiten van een hypotheek. In deze akte wordt beschreven dat de hypotheekverstrekker onroerend goed als onderpand geeft aan diegene die een lening wil om het desbetreffende onroerend goed te kopen. Nadat de er een bepaalde overeenkomst wordt gemaakt tussen de hypotheekverstrekker en de hypotheeknemer zal er een notaris nodig zijn om een hypotheekakte te kunnen ondertekenen. Een notaris is wettelijk verplicht om deze akte voor hypothecaire afspraken te ondertekenen. Ook deze akte wordt ingeschreven in het Kadaster.

Alle Huis & Hypotheek diensten van de notaris: Akte van levering en Hypotheekakte Hypotheekakte Akte van Levering Akte van Levering+Hypotheekakte+Samenleving Levering+Hypotheek+Samenl+2 Testamenten Akte van Verdeling Koopcontract Doorhalen van hypotheek (per stuk) Hypotheekakte voor overbruggingshypotheek Aflossing persoonlijke leningen (per stuk) 

Voor meer informatie over de producten van de notaris kijk op bij alle notaris diensten

kies een regio
Offerte Diensten Informatie Over notariszoeker Sitemap Copyrights 2011 Aanmelden als notaris