Offerte twee gespiegelde testamenten

Vraag hier de offerte aan voor twee gespiegelde testamenten. Vergeet niet dat u, afgezien van akte van levering en hypotheekakte, ook uw voorkeursregio dient aan te geven (zie links boven). Vervolgens kunt u een notaris kiezen, de offerte direct online inzien en de offerte ontvangen in uw mailbox.

Uitleg

In een testament regelt iemand wat er na zijn/haar dood gebeurt met de nalatenschap Het woord testament komt uit het Latijn en betekent "verklaring van wil".  Twee gespiegelde testamenten, ook wel gelijkduidende testamenten genoemd, zijn  relatief eenvoudige testamenten waarin men elkaar over en weer tot enige erfgenaam benoemd. In de praktijk is niet echt duidelijk wanneer er sprake is van een gelijkduidend testament. Neem daarom contact op met het te selecteren notariskantoor om dit te verifiëren.    

 

Alle Familie & Personen diensten van de notaris: Verklaring van Erfrecht Huwelijks- of Partnerschapsvoorwaarden Samenlevingscontract Samenlevingscontract en 2 testamenten Schenking offerte Testament offerte Twee gespiegelde testamenten Twee testamenten Voogdijbenoeming Voogdijbenoeming 

Voor meer informatie over de producten van de notaris kijk op bij alle notaris diensten

kies een regio
Offerte Diensten Informatie Over notariszoeker Sitemap Copyrights 2011 Aanmelden als notaris